Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc

de nadea68 in Paste, 27 Iun 2013 | 4707 vizualizari

 

Cand nu ai prea mult timp de gatit o farfurie de paste in cateva minute e gata.Rapid si gustos ....

 

INGREDIENTE

  • - 400 g tagliatelle
  • - busuioc
  • - 3 linguri de ulei de masline
  • - 1/2 kg rosii proaspete
  • - sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc:

Rosiile se spala si se taie. Se pun intr-o cratita de inox si se lasa la foc mic. Le amestecam din cand in cand pana se inmoaie bine. Cand sunt gata se strecoara de seminte si coaja. Se pun din nou in cratita, se adauga sarea si uleiul si se lasa la foc mare pana se ingroasa sosul. Se stinge focul, se adauga busuiocul taiat mai gros sau rupt cu mana. Cand sosul e gata, se pun la fiert tagliatelle. Se fierb dupa instructiunile de pe cutie. Cand sunt fierte se pune sosul de rosii cu busuioc.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

-eu am folosit tagliatelle proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]