Cap de peste grouper cu legume fierte

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2013 | 11430 vizualizari

 

A fost prima data cand am mancat asa ceva si nu mi-am imaginat ca un cap de peste poate avea asa multa carne. In concluzie a fost o masa deosebit de usoara si sanatoasa, cu o carne foarte delicata si fara o aroma puternica de peste. Daca gasiti acest peste (care este foarte scump , dar deosebit de bun) si va ramane capul, nu il aruncati ci gatiti-l in acest fel. Va asigur ca va va place:)

 

INGREDIENTE

  • 1cap de peste grouper
  • sare, piper, otet, ulei de masline, usturoi
  • 2 cartofi rosii
  • 300 gr fasole pastai verde
  • 4 oua
  • 3 morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cap de peste grouper cu legume fierte:

Capul de garoupa de taie pe lungime in jumatate si se pune la fiert in apa cu sare pt cca 15 minute.

Legumele se fierb si ele: curatam cartofii, morcovii si ii taiem pe lungime; fasolea la fel . In apa clocotita punem la inceput morcovii si fasolea si la final cartofii ; Fierbem si ouale tari.

Scoatem pe un platou pestele si pe altul legumele. 

Peste legume stropim cu ulei de masline, sare, piper, otet. La fel facem si cu pestele cand il servim in farfurie. Capul de garoupa are foarte multa carne foarte buna!!!

Serviti alaturi de un vin alb bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cap de peste grouper cu legume fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor