Canneloni cu carne

de mimmi in Cannelloni, 23 Aug 2011 | 5850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 foi lasagna
  • 500 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • patrunjel verde
  • cas
  • rosii
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei
  • 1 ou
  • 250 g smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canneloni cu carne:

Calim ceapa si ardeiul taiate marunt in putin ulei, adaugam carnea tocata si le calim impreuna cca 5-10 minute. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit adaugam un ou si patrunjel verde tocat.

Punem o oala cu apa si putina sare la fiert si cand da in clocot adaugam foile de lasagna, pe rand,dupa care le scoatem pe o farfurie. Punem intr-un capat de lasagna o lingura plina cu amestec de carne si rulam incet sa nu iasa compozitia. Ungem o forma cu ulei sau unt si punem rulourile in forma.

Deasupra intindem uniform smantana, taiem rosiile felii si peste razalim cas. Presaram putin busuioc si dam la cuptor pentru cca 30 de minute. Servim cald.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si sos bechamel