Cannelloni cu carne si sos de rosii

de Aletta in Cannelloni, 20 Sep 2015 | 7856 vizualizari

 

Un adevarat rasfat pentru papilele gustative!!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de cannelloni de 250 g ( Panzani)
  • 400 g carne tocata mixta(vita,porc)
  • o ceapa
  • un morcov
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar de vin alb de masa
  • 375 ml pasta de tomate
  • vegeta
  • piper
  • o mozzarella

sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml lapte
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si sos de rosii:

Ceapa si morcovul se taie marunt si se pun la calit impreuna cu uleiul.

Se adauga carnea tocata pana se albeste apoi se adauga vinul.

Se lasa sa fiarba la foc cam 30 de minute.

Se adauga vegeta,piperul si pasta de tomate.Se fierb in continuare inca 1 h si 30 de minute.

Pastele (cannelloni) se pun in apa clocotita si se lasa exact 4 minute. (
mie mi s-au spart cateva deoarece le-am lasat mai mult de 4 min, mai exact 7)

Sosul bechamel:


Se topeste untul si se adauga faina cu sarea,se trage de pe foc si se adauga cu grija laptele sa nu faca cocoloasa. Se va ingrosa si se i-a de pe foc.

Cannelloni vin umplute una cate una cu sosul de rosii si carne.

Se ung cu sos bechamel si se stropesc cu pasta de tomate.

Se pun felii de mozzarella si se dau la cuptor cam 45 minute.

Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Carnea se fierbe la flacara foarte mica,in jur de 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (22)

Aletta 1

21.09.2015, 19:41

Multumesc Mokusca

RuxyRux 1

26.09.2015, 13:26

Tare bine arata! Sunt sigura ca este foarte gustos preparatul tau Alle!

Aletta 1

26.09.2015, 17:33

Mersiiii frumoss!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Canelloni improvizati cu spanac si telemea