Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare

de rodicamaria in Dulciuri, 1 Feb 2014 | 3923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc tuburi canelloni
  • 9 foi lasagna
  • 2 x 275 branza dulce de vaci
  • 80 g (1 plic) zahar cu aroma de vanilie Dr. Oetker
  • 3 oua
  • 2 linguri zahar tos
  • 600 g iaurt
  • 100 g merisoare uscate
  • 1 plic coaja de lamaie Finesse Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare:

Branza se amesteca bine cu zaharul vanilat , coaja de lamaie , ouale si merisoarele. Iaurtul se amesteca cu cele 2 linguri de zahar.

Cannelloni le-am facut in tava de silicon . Nu am uns-o am pus doar un strat subtire de iaurt . Cannelloni (nefierte) le-am umplut cu compozitie de branza, le-am pus peste stratul de iaurt si apoi le-am acoperit cu un strat generos de iaurt.

Pt. lasagne : am uns tava cu unt , am pus un strat de iaurt apoi foi de lasagna (tot nefierte) pe toata suprafata tavii, apoi 1/2 din compozitia de branza ramasa dupa ce am umplut cannelloni, apoi foi de lasagna, restul de branza si am acoperit cu un nou strat de lasagna. Am pus iaurt strat generos, sa acopere bine peste tot.

Se dau la cuptor, la foc mic, pana cand sunt facute cannelloni/lasagnele.

Eu am facut pt. desert.

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide in branza , dar mie imi place mai mult compozitia cu merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni si Lasagna cu branza dulce si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]