Cannelloni cu ricotta si spanac

de angyb in Cannelloni, 29 Apr 2013 | 5348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • ulei de masline
  • 50g parmezan
  • 150g mozzarela
  • 150 g sos ragu

pt.umplutura:

  • 500g spanac fiert ,taiat marunt
  • 400 g ricotta
  • 2 oua
  • 100 g parmezan
  • nucsoara.piper,sare

Sos bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g faina
  • 500ml lapte
  • sare,nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu ricotta si spanac:

Pentru inceput pregatim umplutura .Amestecam bine spanacul cu ricotta ,ouale si parmezanul si condimentam cu nucsoara,sare si piper.

Sosul bechamel:Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam repede pana cand untul absoarbe toata faina.Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase si il lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.Condimentam cu sare si nucsoara.

Taiem dreptunghiuri pasta pt.lasagne ,punem in centrul fiecaruia cate 2 linguri de umplutura si rulam.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline si intindem 2,3 linguri de sos bechamel,aranjam desupra cannelloni. Acoperim cu restul de sos bechamel  ,turnam deasupra sosul ragu,presaram parmezan si mozzarela taiata cubulete si dam la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii