Calbas cu pasat(orez)

de lili in Mezel de casa, 25 Aug 2010 | 19132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne c-am de la gat,
  •  jumari, maruntaie, 
  • 4-5 cepe macinate si calite, 
  • pasat sau orez, 
  • condimente (piper, sare, vegeta, cimbru). 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calbas cu pasat(orez):

Dupa ce s-au fiert carnurile le taiem bucati si le amestecam cu pasatul(orezul) si adaugam ceapa calita.Le condimentam. Neaparat la calbas trebuie cimbru. Umplem matele (alea groase de la porc), legam la capete si ii undam.Se pun pe urma la fum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calbas cu pasat(orez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]