Calbas cu pasat(orez)

de lili in Mezel de casa, 25 Aug 2010 | 18651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne c-am de la gat,
  •  jumari, maruntaie, 
  • 4-5 cepe macinate si calite, 
  • pasat sau orez, 
  • condimente (piper, sare, vegeta, cimbru). 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calbas cu pasat(orez):

Dupa ce s-au fiert carnurile le taiem bucati si le amestecam cu pasatul(orezul) si adaugam ceapa calita.Le condimentam. Neaparat la calbas trebuie cimbru. Umplem matele (alea groase de la porc), legam la capete si ii undam.Se pun pe urma la fum.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calbas cu pasat(orez)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi