Butoiase a la Nadina

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 5418 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie aici: http://www.bucataras.ro/retete/6725/butoiase-cu-cascaval.html

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • cascaval
  • branza
  • ou
  • susan
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase a la Nadina:

Dupa ce aluatul s-a dezghetat l-am intis bine cu sucitorul si apoi l-am uns cu oul batut bine, peste am ras cascaval si putina branza....apoi am rulat aluatul strans.

Peste am dat din nou cu ou si am taiat aluatul in bucati de 2cm...am asezat bucatile in tava tapetata cu hartie de copt si le-am uns din nou cu ou. Am presarat deasupra cascaval ras, boia si cateva seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]