Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

de babi5 in Prajituri, 26 Ian 2014 | 12570 vizualizari

 

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca:

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .

Apoi se taie dreptunghiuri.

Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .

Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o  pensula de silicon ungem rulourile obtinute si  introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.

Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.

Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

TIPS-URI

1

Atentie ! aluatul trebuie lasat sa se dezghete in ambalajul lui

2

Fiindca nu va creste suficient .motiv pentru care nici al meu nu a crescut asa cum mi-as fi dorit ..

3

Am citit dupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lia_ 1

29.01.2014, 08:56

ce bun

babi5 1

29.01.2014, 09:43

Lia_1 scumpa iti multumesc sa-u "evaporat "repede dar ce trebuia sa fac si nu am facut am dezghetat putin aluatul fortat si nu a mai crescut cum trebuia >Tre buie dezghetat la temperatura camerei in ambalaj .. eu la-m desfacut si nu este bine ..

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]