Bulz

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2012 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • branza de burduf (vechi)
  • branza telemea sau branza de capra
  • ulei sau untura
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Fierbem malaiul in apa cu sare. Intr-un vas punem putin ulei sau untura si combinam mamaliga cu branzele, pe straturi. Apoi punem totul in cuptor incins pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval