Budinca la cuptor

de LC in Dulciuri, 3 Oct 2012 | 7415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g telemea vaca ( asta am avut eu in casa, puteti pune ce tip de branza doriti)
  • 10 linguri de zahar
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 600 grame paste
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la cuptor:

Fierbem pastele in apa clocotita cu ulei si sare. Dam branza prin razatoare, coaja de lamaie, spargem ouale unul cate unul si amestecam. Adaugam esenta, zaharul vanilat, smantana si zaharul. Ungem tava cu unt. Pastele le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Punem pastele in tava si peste compozitia obtinuta ( eu le amestec un pic cu lingura in tava direct sa fiu sigura ca patrunde peste tot branzica). Lasam la cuptor la foc mediu 45-50 de minute. O servim asa simpla sau cu dulceata :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]