Bruschette cu dovlecel

de Adele in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2015 | 3171 vizualizari

 

O gustare usor de facut,rapida si delicioasa.. asa ca pe seara :P

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 1 catel de usturoi.
  • ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
  • otet(optional)
  • rozmarin.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecel:

Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de dovlecel se lasa la rumenit la foc potrivit,se intorc pe o parte si alta, cand sunt gata se da la o parte usturoiul si se  pun intr-un vas, se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline se amesteca bine. Intr-o alta tigaie (de aluminiu) se pregateste painea, pe o parte si pe alta pana se rumeneste foarte bine. Se iau feliile de paine se aseaza pe farfurie deasupra se pune dovlecelul. Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca va place puteti adauga si menta .

2

In loc de dovlecel se pot folosi orice tip de leguma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]