Brownie Chocolate

de naomy in Prajituri, 30 Mai 2012 | 5427 vizualizari

 

Este un pastel de ciocolata traditional din bucataria americana.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 200gr zahar
  • 80 gr faina
  • 4oua
  • 10 nuci,
  • pentru decor
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 30 gr frisca lichida
  • bombonele colorate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Chocolate:

PASUL 1) Topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie 

PASUL 2) batem ouale si introducem zaharul trepatat

PASUL 3) amestecam faina cu nucile curatate si taie bucati mai mari

PASUL  4)amestecam totul si punem compozitia intr-o tava de chec unsa si tapetata.Coacem la 180 grade cam circa 40 minute.

Cand este rece se taie felii mai groase si se stropeste cu sosul de ciocolata (incalzim frisca lichida in care topim ciocolata si amestecam pana se formeaza un sos de ciocolata ) si se decoreaza cu bombonelele colorate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Chocolate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Laly 1

31.05.2012, 19:38

Ce bunaaaa

naomy 1

03.06.2012, 23:58

multumesc inca o data pt aprecieri

Rocsi 1

25.07.2013, 15:15

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza vanilata si fructe de padure