Briose umplute cu caramele

de Brindusa in Prajituri, 5 Feb 2011 | 4083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale, taiat cuburi
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata amaruie Kandia, taiata marunt
  • 18 caramele
  • 8 caramele + 3 linguri lapte
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu caramele:

Amesteca zaharul cu untul, pana ce se omogenizeaza bine (cam 5 minute)

Adauga vanilia, praful de copt si cacao. Amesteca

Adauga faina. Amesteca.

Pune ciocolata si amesteca cu o lingura

Pune compozitia in forme de briose. In fiecare briosa pune o caramea. din cele 18

Coace 15- 20 minute la 190 C.

Raceste briosele pe un gratar

Amesteca cele 8 caramele cu laptele la foc mic, pana ce se topesc si formeaza un sos consistent.

Pune cate o lingurita de sos peste fiecare briosa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu caramele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie