Briose picante cu branza de vaci

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2013 | 3654 vizualizari

 

O gustare rapida pentru mame cu bebeloi mici ce nu prea te lasa sa gatesti ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g sunca presata
  • 1 ceapa mica
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 150 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g ardei in otet
  • 1 lingura marar uscat
  • sare si boia de ardei iute dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose picante cu branza de vaci:

1. Amestecam laptele, smantana, uleiul si ouale unul cate unul.

2. Adaugam faina cernuta si amestecata in prealabil cu praful de copt amestecand incontinuu.

3. Apoi introducem sunca presata, ceapa, ardeiul (taiate marunt - eu am folosit blenderul), branza de vaci, mararul, sare si boia.

4. Cu aceasta compozitie rezultata umplem formele a 12 briose unse bine cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit la 170 C si asteptam 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am ornat cu branza frecata cu smantana si patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose picante cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia si broccoli