Sufleu de spanac

de Irina in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2010 | 10428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame spanac
  • 2 lg unt
  • un praf de nucsoara
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Am topit untul intr-o tigaie, am adaugat spanacul, am condimentat cu sare, piper si nucsoara si l-am lasat la inabusit. Apoi am adaugat smantana, parmezanul si am lasat  putin la racit spanacul. In continuare am incorporat galbenusurile, albusurile batute spuma le-am amestecat usor in compozitie.

Am asezat sufleul in vase dragute de portelan si am presarat putin parmezan pe deasupra. Le-am pus in cuptorul preincalzit la 200 grade C vreme de 45 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Laly 1

06.07.2010, 13:08

Ce bine arata ca la restaurant

DIANA B 1

21.03.2011, 09:33



Favo !

RuxyRux 1

28.01.2012, 12:13

Vai cat de bine arata Irinaaaa!!!!! foarte mult imi place spanacul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si carne tocata.