Brioşe pentru cafea

de articook in Prajituri, 30 Iun 2010 | 7115 vizualizari

 

Aceste briose sunt perfecte servite impreuna cu o cafea. Sunt simplu de preparat, au cafea si in compozitie, iar pentru a le indulci se pune pe deasupra glazura de ciocolata. Se pot servi si fara glazura de ciocolata, iar daca alegeti varianta aceasta, nu mai aveti nevoie si de forma de hartie,se pot turna direct in forme.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita praf de copt
  • 150 g faina
  • 1 ou
  • 30g unt
  • 140 ml cafea calda
  • 50 g zahar pudra
  • Ingrediente topping:
  • 1 ciocolata cu lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe pentru cafea:

Se amesteca ingredientele solide.  Separat se amesteca cele lichide.  Dupa care se amesteca cele doua compozitii. 

Se toarna in forme, iar daca nu folositi hartie, dati formele cu unt inainte de a turna compozitia. 

Incalziti cuptorul la 200 C si lasati la copt pentru 15 minute. Cand sunt gata lasati-le la racit, dupa care turnati pe deasupra ciocolata topita.

 

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe pentru cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

articook 1

01.07.2010, 11:33

merciiiiii.....da!! avem destule pentru toti!!

lira 1

13.07.2010, 10:07

ca sa vezi ce inseamna sa fie poze facute de profesionisti... felicitari pt prezentare, cred ca si gustul a fost pe masura

Ligia Bxl 1

12.02.2014, 11:30

ce-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inghetata falsa"