Briose cu dovlecel si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 dovlecel mic
  • 225 gr faina alba
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • pt decor:
  • 2-3 linguri fulgi de ovaz
  • 2-3 linguri seminte de dovleac
  • miez de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si miez de lapte:

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul treptat, apoi punem laptele cite putin si mixam. Dovlecelul il spalam, nu l-am curatat de coaja, il dam pe razatoarea mare si-l punem peste oua si amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt si sare si o punem peste ingredientele umede.

In tava pt briose punem hirtie pt briose si le umplem de 3/4 cu compozitia de briose, iar deasupra punem pe fiecare citiva fulgi de ovaz si miez de dovleac. Dam la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute si lasam sa se raceasca in cuptor cu usa cuptorului intredeschisa.

Cind s-au racit le taiem pe jumatate si le umplem cu cite o felie de miez de lapte.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

merg servite si cu un pahar de iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel