Rosii umplute cu maioneza si orez

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 rosii potrivite
  • 200 gr de orez
  • 200 gr de maioneza
  • 1 legatura leustean
  • 10-12 frunze de loboda
  • 100 gr de ceapa
  • sare/ piper/unt /boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu maioneza si orez:

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul,

Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu maioneza. Rosiile sunt umplute cu acest amestec, coditele se pun din coditele de la patrunjel iar ca dessign se pune o frunzulita de loboda.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

rosiile trebuiesc sa fie bine uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu maioneza si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]