Briose brownie cu crema de ciocolata alba

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 3695 vizualizari

 

La multi ani doamnelor si domnisoarelor. Sa aveti un 8 Martie plin de distractie  ......  si dulce!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 g unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose brownie cu crema de ciocolata alba:

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul.

Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.

Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca apoi o introducem la rece pentru cel putin o ora.Daca ne grabim putem introduce la congelator 15 minute Mixam crema, apoi o spritam  peste briose.Decoram cu  ornamente de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Cand punem crema de ciocolata alba briosele trebuie sa fie reci.Eu m-am grabit putin si crema s-a inmuiat, dar si-a revenit la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose brownie cu crema de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:25

Dulciuri cu Georgiana 1

18.03.2016, 18:40

Multumesc!

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 18:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terci de ovaz