Briose aperitiv

de Laly in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1oo gr kaizer sau bacon
  • 100 gr masline verzi si negre
  • 250 gr faina
  • 50 gr cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 1/2 pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul.

Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut,pana se dizolva complet.

Peste lapte se pun pe rand:uleiul,sarea,oul si maslinele.Se pune si kaizerul.

Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet.

Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale(cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac,sau forma de tort,etc).

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata.

Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

                                                               POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]