Briose

de aziz in Prajituri, 7 Dec 2011 | 13770 vizualizari

 

Reteta este imprumutata de pe Bucataras.ro de la domnul Motan la oale..

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare de lapte(eu am pus unul)
  • 1 pahar cu ulei(eu am pus jumatate)
  • 2 pahare zahar(eu am pus unu)
  • 4 pahare cu faina(eu am pus 2)
  • nuca sfaramata(eu am pus ciocolata cu lapte)
  • stafide(nu am pus)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao(eu am pus nessquik)
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Amestecam ouale cu zaharul pana devin crema. Incorporam uleiul si laptele apoi. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza si ea in amestecul precedent.Turnam jumatate din compozitie in alt castron si asdaugam uneia din ele nessquik-ul, iar la cea alba ciocolata rasa sau sfaramata. Puteti adauga stafide sau alte fructe uscate. Punem cuptorul la 175 grade .Turnam compozitia in forme de briose cu hartiute speciale. Daca le vreti motate ca ale mele puneti compozitia pana la jumatatea forme daca  nu vreti sa depaseasca hartiutele puneti compozitie doar pe sfert. Intentia mea a fost sa le fac glazura la rece, dar nu am mai apucat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (30)

diaconta 1

08.12.2011, 10:37

azvarle vreo doua,ca mi-e cam foame

aziz 1

08.12.2011, 12:10

asteas vechi te las fara dantura acus aduc ceva proaspat

diaconta 1

09.12.2011, 15:45

No apai pune-te de fa altele sa nu raman fara dinti pe cand vreau sa ma marit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]