Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 13 Dec 2014 | 3868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine frantuzeasca (eu am folosit integrala)
  • 3 smochine proaspete, feliate
  • 2 rondele branza Cabecou
  • 1 lingurita sirop de agave
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine:

Se aseaza smochinele pe felia de paine. Deasupra se aseaza branza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe raftul superior unde va sta 1 minut.

Se stropeste cu sirop de agave si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:15

MotanLaOale 1

13.12.2014, 14:27

simona72 1

13.12.2014, 14:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quesadilla cu pui