Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 13 Dec 2014 | 3676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine frantuzeasca (eu am folosit integrala)
  • 3 smochine proaspete, feliate
  • 2 rondele branza Cabecou
  • 1 lingurita sirop de agave
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine:

Se aseaza smochinele pe felia de paine. Deasupra se aseaza branza si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pe raftul superior unde va sta 1 minut.

Se stropeste cu sirop de agave si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza frantuzeasca Cabecou cu smochine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu pastrama de pui