Branza de capra pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 6162 vizualizari

 

Am vazut reteta intr-o revista si am zis sa incerc :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza de capra(mai grosute)
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de capra pane:

Branza de capra se feliaza baghetele.

Oul se bate cu furculita.

Pesmetul se pune in farfurie.

Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin covrigei macinati in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de capra pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive