Bors de vara

de MotanLaOale in Ciorbe, 24 Sep 2019 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 4 rosii
  • 3 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 litru bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vara:

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura.

Se pun intr-o oala si se calesc 2-3 minute in ulei.

Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, sare, piper si se fierbe 15-20 minute.

Dovlecelul si cartofii se cutata si se taie cuburi.

Se adauga fasolea verde, mazarea, dovlecelul si cartofii si se mai fierbe totul 15-20 minute.

Cand sunt fierte toate legumele, se adauga rosiile si borsul si se mai fierbe 10 minute.

Se potriveste de gust cu sare si piper, se adauga mararul si leusteanul tocate si se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana sau fara dar neaparat cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]