Bors de pasare

de Gherca Daniela in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2014 | 7151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi medii
  • bulion
  • cimbru uscat
  • leustean uscat
  • patrunjel uscat
  • 1 lingura delikat cu gust de pui
  • fidea
  • sare
  • bors sau bors magic pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul ( eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea. 

Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.

Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place! 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte

2

Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 09:01

Va multumesc dragilor! Intr-adevar a iesit tare buna!

MOKUSKA 1

21.11.2014, 11:07

ce bunatate

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 11:36

Mokuska

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi dulci cu lapte de cocos