Bors de miel

de crisad in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2010 | 8528 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta pentru masa de Pasti, o excelenta ciorba de miel

 

INGREDIENTE

  •  oase de miel
  • ceapa
  • morcov
  • cartofi
  • telina
  • rosii ardei
  • oua 2
  • smantana
  • verdeata (leustean patrunjel )
  • tarhon
  • sare
  • bors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

se spala oasele de miel (eu am folosit oase de la pulpa mielului cu multa carne pe ele ) si se pun la fiert  cu putina sare si se spumeaza  . in tipul asta se toaca ceapa morcovul telina ardeiul rosiile (eu am folosit rosii cubulete in suc de rosii)si se curata cartofii

dp ce carnea e aproape fiarta se scot oasele  se strecoara zeama si se adauga legumele .am dezosat oasele si am tocat carnea cubulete pe care am adaugat-o odata cu cartofii taiati cubulete

cand legumele sunt fierte se adauga borsul fierbinete(in funct de gust ) se bat doua oua cu smantana si se drege ciorbita la sfarsit

dupa ce oprim focul se  adauga verdeata.

Se serveste fierbinte, cu ardei iute, de Pasti

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]