Bezele fantoma de Halloween

de DulciuriSiNuNumai in Prajituri, 1 Noi 2012 | 8977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri
  • -225 g zahar
  • -un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele fantoma de Halloween:

Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.

Se adauga zaharul treptat, cate o lingura si se bat albusurile bine de fiecare data. Este foarte important ca zaharul sa fie complet dizolvat (intreg procesul de mixare dureaza cam 20 de minute).

In final au rezultat cam 35 de motate. Se da tava la cuptorul preincalzit la 125 grade pentru aproximativ o ora. In poza le vedeti inainte si dupa coacere. Pentru a obtine niste bezele fantoma se "picteaza" cu ciocolata topita la bain-marie.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele fantoma de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni