Acest sos este pentru mine the best ever...ador carnea in acest sos.Ae face repede si lasa carnea de vitel sau vaca suculenta si aromata.
- Inainte de a gati carnea pregatim sosul: intr-un vas pe foc amestecam berea cu mustarul si concentratul d ecarne. amestecam sa omogenizam si dam deoparte.
- Carnea se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi (sau pasta de usturoi) , adaugam cimbru proaspat si stropim cu putin vin alb. Lasam la marinat cateva ore.
- Intr-o tigaie punem untul la incins si punem feliile de carne . Le lasma cca 2 minute pe o parte si intoarcem. depinde cum va place; eu prefer mediu facute. Apoi turnam sosul de bere cu mustar . Adaugam piper si lasam sa scada sosul sis a se ingroase. La final adaugam smantana lichida si mai lasam sa dea cateva clocote.
- Servim alaturi de orez simplu sau in doua culori, sau paste fierte.