Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2013 | 9135 vizualizari

 

Vorba ceea "Nu-i pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste", doar ca in cazul meu se aplica "pentru ce". Imi ramasese un aluat de pizza si nu prea ma induram sa il arunc. Am tras cu ochiul prin fridiger si m-am lovit de cele doua cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi. Destinatia lor era cu totul alta, dar,,, s-au conformat :)) Denumirea mi s-a parut potrivita, dar daca aveti alte sugestii, o schimbam :)

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de aluat de pizza (eu am avut condimentat)
  • 2 cutii cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi
  • cateva fire de marar
  • 4 linguri cu smantana
  • sare dupa gust
  • 1 ou si 1 galbenus pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi:

Crema de branza o saram dupa gust si o amestecam cu oul si cu mararul tocat marunt. Formam bilute din aluatul de pizza, le intindem si le umplem cu crema de branza (nu foarte multa pentru ca altfel va da pe dinafara). Le "impachetam" cu atentie, le ungem cu galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc. Le servim cu smantana. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga in compozitia de branza si cascaval (eu nu am mai avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]