Aripioare picante

de luminita20_2006 in Pui, 16 Iun 2011 | 6021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 6 aripi de pui
  • 4 linguri sos soia
  • 2 linguri sos picant
  • ghimbir
  • 1 lingura sos worcester
  • 2 catei usturoi
  • mix condiment picant
  • 1 pahar vin alb
  • Garnitura: orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripile de pui se spala ,se taie varfurile, se arunca. Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu sos worcester, sos picat , mixul de condiment picant, vinul, usturoi pisat si ghimbir ras .Se pun aripile in marinada obtinuta. Nu se pune sare deoarece sosul de soia e suficient de sarat.

 

Daca dispuneti de timp si puteti pune carnea de cu seara la marinat este foarte bine daca nu cu o ora inainte. Dupa ce a stat carnea se pune  totul intr-o tava si se da la cuptor ~ 35 min- 45min. pana cand se rumeneste. 

In timpul coacerii intoarceti aripile pe partea care sta in sos sa se rumeneasca.   Se serveste cu ganitura de orez.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]