Aripioare de pui umplute cu branza

de Oana in Pui, 2 Iun 2013 | 4176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare mari de pui
  • 100 gr branza telemea putin sarata
  • 1 fir de usturoiu verde
  • 2 linguri cu marar tocat
  • 1 galbenus de ou
  • sare si piper 
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui umplute cu branza:

Aripioarele se spala bine si se sterg cu un servet de hartie. Cu ajutorul unui cutit mic si ascutit se desface usor pielea de deasupra aripioarei.

Branza rasa se amesteca cu usturoiul verde tocat marunt, mararul si galbenusul de ou. Se umplu aripioarele cu compozitia de branza, se condimenteaza cu sare si piper. Se ung cu putin ulei si se pun in tava, plus 100 ml apa. 

Se pune tava in cuptorul incins si se lasa la foc potrivit pana se rumenesc deasupra. 

Le-am servit cu fasole galbena cu usturoi verde si marar.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si branza de vaci.

2

Se pot frige pe gratarul din cuptor, iar tava goala se pune dedesubt pentru a aduna sucul ce curge din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sare