Ardei umpluti

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Mai 2010 | 4740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -12 ardei
  • -4 cepe
  • -1/2 cana orez
  • -650-700 g carne tocata
  • -2 linguri de pasat
  • -delikat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat,pasata,delikatul!Se opreste focul si se adauga carnea amestecand bine.

Fiecarui ardei i se taie capacul si se umple cu amestecul de carne,se pune capacul sau putina faina!Se aseaza in oala,in picioare si se pune apa pana sunt acoperiti! Se fierb la foc potrivit pana se inmoaie!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]