Ardei in otet, la borcan

de adry88 in Conserve, 17 Oct 2013 | 7802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei(kapia si gogosari am folosit)
  • 1 kg otet
  • sare
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei in otet, la borcan:

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita,

Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine

Dupa ce s-au racit ii curatam de pielita si de cotor cu seminte

Asezam ardeii in borcanele curate si sterilizate,

La 1 borcan de 800 ml adaugam 1 lingurita sare si 1 lingurita zahar umplem cu otet borcanul si inchidem,

Repetam operatiunea pana terminam,

Asezam intr-o cratita la fund un prosop si adaugam borcane apa si punem la fiert cca 30 min,

Le scoatem si le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca bine dupa care le depozitam in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei in otet, la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

17.10.2013, 19:30

Sunt buni.

adry88 1

18.10.2013, 16:28

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:05

foarte gustosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuți cu stafide conservați în oțet