Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

de Constelatialeu in Conserve, 17 Iul 2015 | 8453 vizualizari

 

Zarzare le stiu eu,altii le zic corcoduse...rosii,mari,carnoase si acre,mai ceva ca o soacra poama acra,dar bune de acrit ciorbitele....

 

INGREDIENTE

  • 3 kg zarzare
  • apa pentru fiert
  • sticle pentru depozitat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii:

Le culegem,le spalam si le punem in apa fiarta pentru cca 10 min,apoi le scoatem ,le mixam cu blenderul ,cat sa se desprinda de pe sambure,apoi le punem intr-o sita si strecuram,pana raman numai samburii si cojile.Apoi punem pasta obtinuta intr-o cratita cu fundul dublu si lasam sa fiarba la foc mic pana scade la jumatate.Cald,punem bulionul in sticlute ,capacim sticlele si le invelim intr-un servet,lasam sa se raceasca pana a doua zi cand depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii