Ardei capia decojit

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 8825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei capia
  • 250 ml otet
  • 500 ml apa
  • 1/2 lingura sare
  • 3-4 linguri zahar
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia decojit:

1. Ardeii se scoc in cuptor sau direct pe flacara,se pun intr-un vas cu apa rece si se curata de pielite,cotor si seminte.
Din apa,sare,zahar si otet se prepara lichidul care se pune peste ardeii asezati in borcane.Capacele se infileteaza si borcanele se fierb 20-25 min la bain marie,apoi se pun in paturi si se depoziteaza in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia decojit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:28

Vai ce bine arata si de astea as face tu ai fost o harnicuta la pus pe iarna mai rar asa ceva toate furculitele pt retetele tale

Pasiune pentru bucatarie 1

26.09.2010, 14:29

multumesc silvia,esti draguta

mena29 1

27.09.2010, 08:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu rosii la borcan