Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 14073 vizualizari
Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.
pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti
ulei pentru prajit
9
Bucataras Suprem
Taguri: aperitive, oua, prepelita, mustar, pesmet, retete Aperitive / Garnituri
de Bucataras 8
de anca_rm 5
de divainbucatarie 1
jolygina 1
ma alatur si eu la platou
diana_k 1
super arata
Bya Ralu 1
ce colorat si frumos e
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:19
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!