Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

de naomy in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 7638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc paine prajita si uscata pt aperitive(mici )
  • 12 oua prepelita 
  • 1 pateu peste
  • 2 rosii
  • un varf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste:

Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea.

Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte