Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2018 | 4455 vizualizari

 

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de rosii in suc
  • 200 gr de sunca
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarela Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco:

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

       Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.

Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merdenele crocantele(branzoase si delicioase)