Pufosenii cu cascaval

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2013 | 6035 vizualizari

 

Le-am zis pufosenii pentru ca sunt ataaaaaaat de pufoase, logic :)) iar cascavalul si condimentele le-au dat un gust aparte.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • boia iute
  • sare
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufosenii cu cascaval:

Dezghetam aluatul foietaj mai intai. Il intindem pe masa si deasupra presuram sare si boia cat sa-l acopere pe tot. Taiem foietajul in forma doritam, eu l-am facut gen saratele lungi si apoi radem cascavalul deasupra. 

Le punem cu grija in tava si de dam la cuptor pana se rumenesc la fund.

Nimic mai simplu si delicios!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pufosenii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]