Aperitiv pateu din ficat de pui

de cristinutanicolita in Ficat, 7 Mai 2017 | 3788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pui
  • 2 fire ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 2 lg ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateu din ficat de pui:

Ficateii se spala si se curata (atentie să nu aiba fiere).

Se pune uleiul la incins, impreuna cu o lingura de unt. Se pune ficatul si se prajeste.

Se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie. Se pun peste ficatei, se pune si foaia de dafin si se acopera totul cu apa. Se lasa totul la foc, pana se pătrund ficateii.

 Se scoate foaia de dafin si se lasa sa se răcească. 

Se transfera amestecul intr-un vas, se pune o lingura de unt  si se pasează, cu ajutorul unui blender vertical, pana devine o pasta omogenă. 

Se pune pateul intr- un vas, se acopera si se baga la frigider. 

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateu din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]