Aperitiv mucenici din foietaj

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 6334 vizualizari

 

Pentru ca este 8 martie si nu am vrut sa stau foarte mult in bucatarie, m-am decis sa fac mucenici "altfel''. Nu am folosit miere si nuca, ci mac si susan. Doar forma mucenicilor am pastrat-o.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 1 kg
  • 1 ou
  • susan si mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mucenici din foietaj:

Am scos aluatul din congelator cu cateva ore mai devreme.

L-am intins si l-am portionat fisii. Am facut diferite 8-uri asa cum sunt mucenicii, i-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt. I-am uns cu ou si apoi am presarat mac pe unii si susan pe altii. La final am facut si cateva fundite.

Am introdus la cuptorul incins circa 10 minute fiecare tava.

Se servesc reci cu un pahar de bere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mucenici din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe cu cascaval si ardei copt