Aperitiv mucenici din foietaj

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 6190 vizualizari

 

Pentru ca este 8 martie si nu am vrut sa stau foarte mult in bucatarie, m-am decis sa fac mucenici "altfel''. Nu am folosit miere si nuca, ci mac si susan. Doar forma mucenicilor am pastrat-o.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 1 kg
  • 1 ou
  • susan si mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mucenici din foietaj:

Am scos aluatul din congelator cu cateva ore mai devreme.

L-am intins si l-am portionat fisii. Am facut diferite 8-uri asa cum sunt mucenicii, i-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt. I-am uns cu ou si apoi am presarat mac pe unii si susan pe altii. La final am facut si cateva fundite.

Am introdus la cuptorul incins circa 10 minute fiecare tava.

Se servesc reci cu un pahar de bere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mucenici din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crantanele cu masline