Aperitiv ciuperci umplute

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2018 | 3100 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor".
Eu le-am servit aceste ciuperci langa niste cartofi pe care i-am fiert pe jumatate inainte, apoi i-am prajit in baie de untura pana au devenit aurii.
Aceste ciuperci se pot face si pe disc in momentul iesirii la un picnic, nu neaparat la cuptorul de aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • sare
  • unt
  • 3 linguri bune de branza sarata
  • patrunjel sau marar
  • 100 gr parmezan ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute:


Se pun ciupercile intr-o tava, in palarie punandu-se putina sare si unt pentru a se inmuia. Cotoarele se toaca si se calesc cu sare in putin unt.
Se da pe razatoare branza, se amesteca cu cotoarele pana devine ca o pasta ( cotoarele calite daca se doreste o pasta mai fina se pot da pe masina de tocat carne, apoi sa se amesteca cu branza). Se adauga in compozitie si verdeata pe care dorim sa o punem in ele, iar cu pasta rezultata se umplu ciupercile. Se presara deasupra parmezanul si inca putin unt pe deasupra. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari

2

Se spala tinandu-le pe masura spalarii lor in apa cu putina lamaie ca sa nu se innegreasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]