Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval

de mady90 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2018 | 3554 vizualizari

 

Sunt delicioase si usor de preparat. Si mai ales, te ajuta sa reciclezi pilaful ramas nemancat.

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri pilaf
  • 1-2 catei usturoi
  • pesmet
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • sare, piper, nucsoara
  • 50 gr cascaval ras
  • 1 felie cascaval pt pus in interior
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval:

Intotdeauna, cand gatesc pilaf, fac si cateva chiftelute de orez.

Din pilaful racit iau cateva linguri de orez (cam o lingura la o chiftea), adaug 1-2 catei de usturoi, sare, piper, nucsoara, 1 ou, cascaval ras si putina faina cat sa lege si formez chiftele, bag in mijloc putin cascaval sau branza (optional).

Guguloaiele astfel formate le dau prin ou, faina si pesmet si le prajesc in ulei incins. Uneori, cand nu am chef, nu le mai panirez, le pun cu lingura direct in ulei incins. Sunt bune si asa, dar bestiale sunt panirate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftele de orez cu miez de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]