Aperitiv chec cu ardei, morcovi si sunca

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2019 | 3273 vizualizari

 

Checul aperitiv poate fi pregătit cu orice aveți la îndemână prin frigider, tot felul de resturi de salamuri, legume pe care ar fi păcat să le aruncați.

 

INGREDIENTE

  • 120 g făină
  • 4 ouă la temperatura camerei
  • 100g smântână
  • 100 g de cașcaval
  • 1 morcov
  • 100 g șuncă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1/2 plic praf de copt
  • Boia
  • Busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns tava
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu ardei, morcovi si sunca:

Amesteci făina cu praful de copt. Folosind un mixer, bați ouăle cu sare până devin pufoase. Adaugi smântâna și mixezi. Încorporezi făina cu praful de copt amestecând ușor de jos în sus.Adaugi condimente după gust. Pui apoi șunca tăiată cubulețe, ardeiul tăiat cubulețe, morcovul dat pe răzătoarea mică, cașcavalul dat pe răzătoarea mare si de data aceasta amesteci folosind o spatula de silicon / lingură de lemn. 

Tapetezi cu unt o formă de chec din silicon, torni compoziția și o introduci în cuptorul încins în prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau până când trece testul scobitorii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu ardei, morcovi si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Adi 1

11.02.2019, 20:24

Foarte bun!

oanapl 1

11.02.2019, 20:43

Va multumesc de aprecieri!

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 13:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute,in foietaj