Aperitiv briose cu bacon si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2017 | 5622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 lg ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon crud
  • 3 lg ceapa verde
  • 3 lg patrunjel
  • 1/2 lingurita sare
  • seminte floarea soarelui crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu bacon si cascaval:

Se prajeste baconul taiat, cateva secunde.

Se rade cascavalul, pe ochiurile mici.

Intr-un bol, se amesteca ouale, laptele, uleiul si sarea. Se adauga baconul, cascaval ras, ceapa verde taiata cubulete si patrunjelul tocat marunt. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca toate ingredientele.

Se ung formele de briose cu ulei si se presara faina. Se pun cate 2-3 lg in fiecare, astfel incat sa rezulte 12 briose. Se presara seminte de floarea soarelui peste toate briosele si se introduc in cuptorul preicalzit, la temperatura de 180 o C, timp de 35-40 minute. Eu am cuptor vechi si le-am tinut  mai mult. Trebuie sa se rumeneasca putin si sa verificati cu scobitoarea daca sunt facute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza sarata si ghimbir