A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu blat de biscuiti, crema de...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Rupem biscuitii cu mana. Intr.o craticioara punem zaharul,zaharul vanilat,laptele si ciocolata rupta in bucati si dam la foc potrivit. Lasam pana cand zaharul este complet dizolvat iar...Citeste continuarea

Tort 47

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Mai intai pregatim siropul ca sa se raceasca cat timp facem crema. Punem zaharul sa se caramelizeze, adaugam apa, cu grija sa nu ne oparim, apoi lasam sa fiarba pana se topeste zaharul...Citeste continuarea

TORT DE BISCUITI – ciocolatos

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Omogenizăm gălbenuşurile, zahărul, pliculeţele de zahăr vanilinat cu cacao şi 100 ml cafea şi fierbem o cremă consistentă la bain-marie. Timp de fierbere 8-10 minute. Lăsăm crema...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si aroma de trandafiri

Postat de: diaconta in Torturi

Blatul l-am pregatit dupa reteta de aici , într-o forma de 20 cm. Intr-o cratita cu acelasi diametru ca si forma în care am copt blatul,am caramelizat cele 4 linguri de Green...Citeste continuarea

Tarta cu ton, ciuperci si sparanghel

Postat de: rocsi_1612 in Ton

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece taiat cubulete, smantana si sarea. Faina o adaugam treptat, timp in care framantam cu mana. Amestecam pana untul este bine incorporat si obtinem o bila de...Citeste continuarea

Tort cu visine si crema de vanilie

Postat de: diaconta in Torturi

Visinele le-am pus cu zahar si le-am lasat pâna ce au lasat suficient sirop. Am tapetat forma în care am copt blatul cu hârtie de copt si am asezat visinele scurse de sirop....Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: stefy_a in Mancaruri de legume

- se curata ceapa, se spala, se taie si se pune la calit pana devine sticloasa - se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se adauga peste ceapa - adaugam o canita de apa (nu mai...Citeste continuarea

Tort cu cafea si glazura de ciocolata

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se mixeaza albusurile cu praful de sare timp de 2 minute. Se adauga cate o lingura de zahar si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma. Se adauga...Citeste continuarea

TORT "SAVOARE DE VARA"

Postat de: amalia01 in Torturi

Fructele se spala sau se decojesc , dupa caz, apoi se taie cubulete si se pun la scurs intr-o sita. Branza mascarpone se bate cu zaharul pana cand devine spumoasa. Bati frisca de jumatate si...Citeste continuarea

Tort trio de ciocolata cu...

Postat de: liliana114 in Torturi

      Blatul: Ouala se bat spuma cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul, se adauga treptat uleiul, apa si esenta de rom. Separat se amesteca...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si sirop de zahar...

Postat de: privatelaura in Torturi

Se pregătește mai întâi blatul de tort. Se pornește cuptorul. Miezul de nucă și migdalele se pun câteva minute să se coacă. Se macină apoi mărunt. Se separă...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de mure

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Blat: Biscuitii se maruntesc la robotul de bucatarie si se amesteca cu untul topit. Pe un platou se pune un inel de 22 cm si se aseaza biscuitii, presandu-i bine. Se pune platoul in...Citeste continuarea

Tarta cu capsune

Postat de: eumimi in Prajituri

Amestecam mai intai faina cu praful de copt si cu zaharul. Adauagam oul si untul rece si amestecam cu mana. Va rezulta un aluat sfaramicios, nu legat bine. Tapetam o forma de tarta...Citeste continuarea

Tarta-placinta tropeziana

Postat de: ctlina in Dulciuri

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze volumul . In castronul unde formam aluatul punem...Citeste continuarea

Tarta cu loboda

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron, drojdia se freaca impreuna cu zaharul pana cand se dizolva. Se adauga laptele cald si o mana de faina. Se amesteca si se lasa sa creasca, acoperind castronul cu o folie. Dupa ce...Citeste continuarea

Tort Victor

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Luam forma de tort cu inel detasabil si o imbracam cu folie alimentara. Punem in robot biscuitii,piscoturile si le maruntim, adaugam praful ce crema, amestecam si apoi turnam untul topit si...Citeste continuarea

Toast cu avocado, fenicul si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se zdrobeste avocadoul cu o furculita si se amesteca cu sare. Se unge felia de paine cu avocadoul pasat.  Se taie feniculul felii subtiri, folosind o mandolina. Se aseaza pe felia de paine...Citeste continuarea

Tortilla umpluta cu crema de branza...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se indeparteaza coaja kiwiului, apoi se taie cuburi.  Se toaca verdeturile si se amesteca cu crema de branza si putina sare.  Se mixeaza uleiul de masline cu sucul de portocala si...Citeste continuarea

Tocanita siciliana de vinete

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se taie vinetele cuburi mari.  Se toaca ceapa si patrunjelul fin. Se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie mai mare, la foc mediu spre mare. Se adauga vinetele, oregano, sare si...Citeste continuarea

Taco cu peste la gratar si salata...

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20...Citeste continuarea

Tarta cu zucchini

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

1. Spalam zucchini, ii stergem si ii taiem felii subtiri, de aceeasi grosime.  2. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, adaugam...Citeste continuarea

Tort Cristina

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se separa ouale.Se bat la robot untul (sau margarina)  cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand bine. Se adauga cacaoa, apoi se toarna laptele in fir subtire,...Citeste continuarea

Tarta cu branza si dovlecel

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Blatul: Intr-un vas se pune faina, sarea, oul batut si untul rece taiat bucatele mici. Se amesteca si se adauga apa in functie de cat este necesar, 2-3 lg. Se framanta un aluat omogen. Se da la...Citeste continuarea

Tort de clatite cu ciocolata si fructe

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Topiti untul pe foc si lasati-l deoparte.  Incalziti putin laptele, iar faina amestecati-o cu sarea. Intr-un castron incapator bateti ouale cu zaharul si esenta de vanilie si incorporati...Citeste continuarea

Tarta fara coacere cu biscuiti,...

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Macinati bine biscuitii Oreo intr-un blender cu tocator. Adaugati untul topit si continuati sa macinati pana se omogenizeaza totul bine. Puneti biscuitii intr-o tava de tarta cu fund...Citeste continuarea

Tigaie picanta cu piept de pui

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Pieptul de pui se taie bucatele mici care se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei. In acest timp curatam legumele, le spalam si le tocam grosier.  Cand bucatile de...Citeste continuarea

Tocana de dovlecei si fasole verde...

Postat de: merisor67 in Conserve

Mai întâi curățăm și spălăm legumele și le tocăm ca pentru o tocană obișnuită. Punem uleiul la încins și călim ușor ceapa, dar nu de tot, doar o idee, nu...Citeste continuarea

Tocanita taraneasca cu lipii de casa

Postat de: ancutsa in Porc

Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste un pic, se acopera cu o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Cand scade apa, se acopera...Citeste continuarea

Tortul nostru brownie

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Topim 200 g ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu cele 200 g de zahar si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul si omogenizam. Adaugam si...Citeste continuarea

Tarta cu mere si inghetata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Merele se spala, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Se pune zaharul si amidonul si se amesteca bine. Se lasa deoparte. Painea se taie cubulete. Inr-un bol se amesteca ouale cu...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu mascarpone si...

Postat de: Mutulica in Dulciuri

Într-un castron mixam 500 g mascarpone cu 200 crema ciocolata si 100 ml smantana. Dam crema la frigider 30 minute. Amestecam cafeaua cu 100 ml lapte, iar prin acest amestec vom trece...Citeste continuarea

Tocana de cartofi cu ciolan afumat

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Bucatelele de carne le punem intr-un ceaun cu ulei e masline la prajit cateva minute. Adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul kapia taiat cuburi si lasam putin sa se caleasca legumele. Punem...Citeste continuarea

Tortulet aromat cu cirese si ricotta

Postat de: andaoana in Torturi

Separam galbenusul de albus. Albusurile le batem spuma tare impreuna cu zaharul si un praf de sare. Adaugam galbenusurile, ghimbirul ,coaja de lamaie si omogenizam bine . Cele 6 linguri...Citeste continuarea

Tarta de fructe de padure si jeleu...

Postat de: gospodariu in Dulciuri

Pregatirea aluatului de tarta: Se amesteca faina si zaharul pudra impreuna cu untul rece taiat cubulete pana devine o compozitie nisipoasa. Peste aceasta se adauga galbenusul,zeama de lamaie...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si mascarpone

Postat de: andaoana in Torturi

Incepem prin a pregati mousul de ciocolata deoarece trebuie sa-l punem la frigider sa se raceasca bine inainte de a-l bate. Intr-o cratita punem la incalzit frisca impreuna cu putina sare (cat...Citeste continuarea

Tort Fanta

Postat de: momo121 in Torturi

Pentru blat: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul, zaharul vanilat si sarea, adaugam si galbenusurile pe rand, unul cate unul si mixam pana obtinem un aluat albicios. Punem si...Citeste continuarea

Trigoane cu branza sarata

Postat de: momo121 in Aperitive / Garnituri

Drojdia o dizolvam impreuna cu lingurita de zahar si oul, amestecam bine pana obtinem o pasta moale! Intr-un bol punem faina, este bine sa o cernem inainte sau sa o amestecam cu un tel...Citeste continuarea

Tarta rustica

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca. Se pune untura, oul batut si laptele caldut cate putin pentru a se putea framanta, pana se obtine un aluat omogen,...Citeste continuarea

Tocanita de hribi cu smantana si...

Postat de: simona72 in Mancaruri de legume

Pentru tocanita: spalam hribii si ii taiem felii. Intr-o cratita punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, lasam 2-3 minute sa se caleasca. Adaugam 3-4 linguri apa si mai...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Criss in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală (Daca aveti timp si chef, puteti trece prin sita niste zmeura si puteti face un sirop dulce-acrisor cu care sa insiropati piscoturile, in locul cafelei. Eu am...Citeste continuarea

Tort Perseide

Postat de: ancutsa in Torturi

  Batem cu mixerul sau la robot untul pana se deschide un pic la culoare. Optati pentru un unt cu 85% grasime. Incepeti sa adaugati treptat zaharul si mixati pana cand nu se mai simte...Citeste continuarea

Tarta cu fructe, budinca si frisca

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Preincalzim cuptorul la 175 grade. Ungem forma de tarta cu ulei, o tapetam cu faina. Batem intai albusurile spuma cu praful de sare, apoi mixam...Citeste continuarea

Tarte aperitiv lacto-vegetariene

Postat de: Valclaudia in Pizza

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade. Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta,...Citeste continuarea

Tocanita cu ficatei de pui

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Ficat

Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba. Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si...Citeste continuarea

Tarta cu visine

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Amestecăm unul cu zahărul, ouăle, coaja de lămâie si bicarbonatul stins in zeama de lămâie. Adăugăm treptat faina,se framanta bine aluatul,se pune intr-o folie alimentara si...Citeste continuarea

Toast cu fulgi de Parmezan, ou...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional). Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu...Citeste continuarea

Tarta cu menta, afine si lime

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Untul rece, taiat cuburi, un praf de sare si faina cernuta cu praful de copt, se amesteca usor. Se adauga oul, cacaoa si laptele. Se framanta grosier un aluat care se da la rece. Se pregateste...Citeste continuarea

Tocanita de galbiori

Postat de: carla27carla in Mancaruri de legume

Se curata si se spala ceapa,si se toaca marunt. Galbiorii se spala in 4-5 ape. Intr-o cratita sau tigaie wok se incinge 30 ml ulei si se adauga ceapa tocata si se lasa sa se caleasca. Cand este...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie, frisca si...

Postat de: deyutzky in Torturi

Crema: Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu zaharul si amidonul. Turnam laptele treptat, apoi dam oala pe foc mic si amestecam incontinuu cu un tel pana cand compozitia se ingroasa....Citeste continuarea

Tort Regal

Postat de: ancutsa in Torturi

Blatul: Se preincalzeste cuptorul. Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, dar nu o spuma tare. Intr-un alt vas, se amesteca margarina cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]