publicat la 18.10.2013
publicat la 18.10.2013
publicat la 18.10.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Placinta cu mere
Merele se spala si se dau prin razatoarea mare,dupa care se calesc in unt cu 3 linguri de zahar si scortisoara. Ouale se bat cu restul de zahar,un varf se sare si uleiul pana se omogenizeaza bine.Se adauga laptele caldut,praful de copt,zaharul vanilat si faina astfel incat dupa omogenizare...
Prajitura cu visine si caise
Ouale se freaca cu un varf de sare dupa care se adauga zaharul si se freaca bine pana rezulta o spuma alba si bine legata.Se adauga lapte caldut ca sa se topesca zaharul,esenta de rom,coaja de lamaie rasa si praful de copt sau bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se amesteca bine dupa care...
Choux a la creme
Intr un ceaunel sau o craticioara se pune apa,margarina,zaharul si un praf de sare.Cand s-a topit margarina se da focul la minim si se adauga faina in ploaie putin cate putin si se amesteca continuu sa nu faca cocoloase. Se da vasul deoparte si se lasa sa se racoreasca 10 minute dupa care...
Gogosi pufoase(facute cu lingura)
Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba.Se adauga lapte caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau de vanilie si zaharul vanilat. Se adauga faina cernuta in ploaie si pliculetul de drojdie.Aluatul trebuie sa fie putin mai gros ca la chec. Aluatul se...