publicat la 18.01.2016
publicat la 18.10.2015
publicat la 25.08.2014
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Zacusca de gogoşari
Gogoşarii se curata şi se taie cubulete; Intr-o cratita se ıncinge uleiul; Se calesc gogoşarii pe rand şi se scot pe şervete absorbante pentru a se elimina excesul de ulei; In uleiul ramas se adauga pe rand otetul,muştarul,zaharul,,sarea,piperul şi frunzele de dafin; Se da...
Zacusca de vara
Vinetele,ardeii se coc şi se curata; roşiile se oparesc se curata şi se pun la scurs. Se toaca toate legumele. Intr-un vas se pune uleiul,dupa ce s-a ıncis un pic se adauga ceapa tocata(se prajeşte pana devine luciosa),se adauga ardeiul iute tocat marunt şi ardeiul copt,se lasa pe foc...
Dovlecei picanti ın otet
Dovleceii se spala, li se taie cotoarele, se taie ın doua pe lung, apoi se feliaza; morcovii şi ardeii curatati se taie rondele. Se aseaza legumele ın borcan alternandu-le. Separat se pune la fiert otetul, apa, sarea, piperul, zaharul, foile de dafin. Dupa ce clocoteşte se toarna ın...