Zacusca de gogoşari

de kukibella in Zacusca, 13 Sep 2013 | 3655 vizualizari

 

este minunata.....:)

 

INGREDIENTE

  • 5 kg.gogoşari
  • 1/2 litru ulei
  • 1 borcan muştar(400 gr.)
  • 250 ml otet(otet de struguri/4-5 grade)
  • 4 ling.zahar
  • 2 ling.sare
  • piper boabe(negru)
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de gogoşari:

Gogoşarii se curata şi se taie cubulete;

Intr-o cratita se ıncinge uleiul;

Se calesc gogoşarii pe rand şi se scot pe şervete absorbante pentru a se elimina excesul de ulei;

In uleiul ramas se adauga pe rand otetul,muştarul,zaharul,,sarea,piperul şi frunzele de dafin;

Se da focul mai mic,amestecandu-se pana se leaga sosul;

Se adauga gogoşarii si se mai fierbe 30 min.(exacte);

Se pune calda ın borcane ,se capseaza şi se aranjeaza ın camara(dupa ce o noapte borcanele s-au odihnit)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:40

Ce faina este dar ce gustoasa cred

kukibella 1

14.09.2013, 16:41

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu ghebe si ceapa coapta